Αρχική Ελλάδα Πάτρα: Το μεγαλύτερο πρόστιμο μέχρι τώρα – Αποκριάτικο πάρτι με 98 άτομα

Πάτρα: Το μεγαλύτερο πρόστιμο μέχρι τώρα – Αποκριάτικο πάρτι με 98 άτομα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ούτε πέντε, ούτε δέκα αλλά 98 άτομα συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο κορωνοπάρτι σε σπίτι στο Μιντιλόγλι Πάτρας.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο πάρτι, μέτρησαν 98 καλεσμένους να διασκεδάζουν παρά τις απαγορεύσεις για την αποφυγή συνωστισμού λόγω κορωνοϊού.

Κατά την έφοδο συνελλήφθησαν 4 άτομα τα οποία φέρονται να είναι οι διοργανωτές της αποκριάτικης εκδήλωσης, ενώ επιβλήθηκαν συνολικά 93 πρόστιμα για τους υπόλοιπους καλεσμένους, ύψους 47.000 ευρώ, το μεγαλύτερο δηλαδή πρόστιμο που έχει βεβαιωθεί σε μία εκδήλωση, σε ολόκληρη τη χώρα!

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα σήμερα το μεσημέρι.

Το συγκεκριμένο πάρτι διοργανώθηκε λίγες μόλις ημέρες μετά το πάρτι στην Οβρυά, όπου είχαν συλληφθεί τρία άτομα (ο ιδιοκτήτης του χώρου, ο γιός του και ένας ακόμη συνδιοργανωτής). Οι δύο τελευταίοι σύμφωνα με το τοπικό σάιτ thebest διοργάνωσαν και το νέο πάρτι στο Μιντιλόγλι αυτή τη φορά. Ο ένας συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους τρεις διοργανωτές που προαναφέρθηκαν, ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.