ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στον νυν πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, φαίνεται ότι δίνει χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής η Νέα Δημοκρατία. Αυτό σημαίνει ότι ο δημοφιλής Δήμαρχος θα είναι ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, μια μάχη που κατά πολλούς θα είναι εύκολη για τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, καθώς η σημερινή διοίκηση έχει υποπέσει σε σωρεία σφαλμάτων. Ωστόσο, “χαλίκι στο παπούτσι” του κ. Πατούλη αναμένεται να γίνει ο πρώην Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ο οποίος στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής και φαίνεται ότι έχει μπει δυναμικά στη κούρσα της διαδοχής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη “κλειδώσει” τα ονόματα που θα δώσουν τη μάχη στις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας.

Τα ονόματα που φιγουράρουν στη κορυφή της λίστας της Πειραιώς είναι πρώην δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη. Ακόμη, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα διεκδικήσει ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Φάνης Σπανός, ενώ ο 38χρονος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας , Νεκτάριος Φαρμάκης, θα διασταυρώσει το…ξίφος του με τον Απόστολο Κατσιφάρα ο οποίος θα λάβει τη στήριξη του Συριζα.