Αρχική Περιφέρειες Πατούλης: Προχωρούμε δυναμικά για να αλλάξουμε την Αττική

Πατούλης: Προχωρούμε δυναμικά για να αλλάξουμε την Αττική

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Απαιτητική» και «σταθμό για την Αττική», χαρακτήρισε την φετεινή χρονιά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στην πρώτη για το 2019, συνεδρίαση με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο κ. Πατούλης αφού ευχήθηκε σε όλους, τόνισε ότι «Μας περιμένει μία δύσκολη μάχη την οποία όμως είμαι σίγουρος ότι θα την κερδίσουμε γιατί έχουμε σχέδιο, όραμα και πολύ άξια και δοκιμασμένα στην κοινωνία, στελέχη. Με αυτά τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα θα διεκδικήσουμε τη νίκη για να αλλάξουμε την Αττική, να αλλάξουμε τις ζωές μας» υπογράμμισε.

Είπε ότι το 2019 είναι μία χρονιά «σταθμός» για την Αττική και μία ευκαιρία να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Απέδωσε στην σημερινή Περιφερειακή Αρχή ανεπάρκεια στη διαχείριση των κρίσιμων ζητημάτων, καθώς όπως είπε «διοίκησε χωρίς σχέδιο και έκανε ακόμη πιο μεγάλα όλα τα προβλήματα, που κληρονόμησε από την προηγούμενη Διοίκηση της Περιφέρειας. Το κακό δεν ξεκίνησε για την Αττική το 2014. Αλλά πολύ πιο πίσω».

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του και απευθυνόμενος στους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους τους κάλεσε σε συστράτευση προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα ότι «ήρθε η ώρα της σύγκρουσης και της αλλαγής».