Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ μετά τις πρόσφατες Ευρωεκλογές ήταν εκρηκτική, καθώς κορυφαία στελέχη του κόμματος θέτουν υπό αμφισβήτηση την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι εάν ο Ανδρουλάκης δεν μπορεί να εγγυηθεί τη λειτουργία, τη δημοκρατία και τον διάλογο στο κόμμα, θα πρέπει να προχωρήσει σε εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας από τη βάση.

Παράλληλα, ο Παύλος Γερουλάνος, που ενδιαφέρεται για την ηγεσία του κόμματος, υποστήριξε ότι το κέντρο χρειάζεται ηγέτη και την άμεση διεξαγωγή εκλογών για να αποφευχθεί η κρίση.

Ο μόνος που στήριξε δημοσίως τον Νίκο Ανδρουλάκη ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Δημήτρης Μάντζος, ενώ άλλα στελέχη όπως η Μιλένα Αποστολάκη και ο Πάρις Κουκουλόπουλος έχουν θέσει θέμα ανάγκης αλλαγής ηγεσίας.

Στην ίδια κατεύθυνση είναι και άλλα έμπειρα στελέχη όπως ο Θόδωρος Μαργαρίτης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Πέτρος Ευθυμίου και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, οι οποίοι υποστηρίζουν επίσης τη διεξαγωγή νέων εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις