Με το ρολόι να μετρά αντίστροφα για τις εκλογές οι έξι υποψήφιοι βρίσκονται σε πλήρη προεκλογική κινητοποίηση για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Το debate της Τρίτης έδωσε την ευκαιρία στους υποψήφιους να παρουσιάσουν τις θέσεις τους και να απευθυνθούν στη βάση του κόμματος, σε μια προσπάθεια να κερδίσουν την υποστήριξη των αναποφάσιστων ψηφοφόρων.Με δέκα ημέρες να απομένουν για την κρίσιμη κάλπη, η εκστρατεία μπαίνει στην πιο έντονη και καθοριστική φάση της.
Όσον αφορά τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών (Stoiximan, Novibet), τα πράγματα άλλαξαν και πάλι στην κορυφή.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας βρίσκονται πλέον σε απόλυτη ισοδυναμία για την πρώτη θέση, καθώς και οι δύο εμφανίζονται με απόδοση 2.10 στις δύο στοιχηματικές εταιρείες.
Τις προηγούμενες ημέρες, ο Χάρης Δούκας είχε ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη, όμως μετά το debate η διαφορά εξαλείφθηκε, φέρνοντάς τους σε πλήρη ισορροπία.
Οι αποδόσεις της Stoiximan
Στη stoiximan οι αποδόσεις λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες στο ΠΑΣΟΚ διαμορφώνονται ως εξής:
Ανδρουλάκης: 2.10 (από 2.25)
Δούκας: 2.10 (από 1.75)
Γερουλάνος: 5.70 (από 13.00)
Διαμαντοπούλου: 6.50 (από 8.50)
Κατρίνης: 30.00 (από 20.00)
Γιαννακοπούλου: 30.00 (από 40.00)

Αποδόσεις στη Novibet
Παρόμοιο είναι το σκηνικό των αποδόσεων για το ΠΑΣΟΚ και στη Novibet.
Ανδρουλάκης: 2.10 (από 2.25)
Δούκας: 2.10 (από 1.75)
Γερουλάνος: 5.70 (από 10.00)
Διαμαντοπούλου: 6.50 (από 7.50)
Κατρίνης: 31.00 (από 16.00)
Γιαννακοπούλου: 31.00 (από 31.00)

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις