Αρχική Υπουργεία Παρουσία του ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά η ορκωμοσία των νέων Ικάρων στο Τατόι

Παρουσία του ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά η ορκωμοσία των νέων Ικάρων στο Τατόι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ικάρων πραγματοποιήθηκε χθες στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, παρουσία του υφυπουργού Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκου Χαρδαλιά.

Παρουσία του ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά η ορκωμοσία των νέων Ικάρων στο Τατόι | 5393471
O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς παρέστη σήμερα, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021, στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Ικάρων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι. Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021
Παρουσία του ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά η ορκωμοσία των νέων Ικάρων στο Τατόι | 5393473

Όπως ανακοινώθηκε, παρόντες στην τελετή ήταν ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ως εκπρόσωπος του αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο υποδιοικητής Γενικής Επιθεώρησης Στρατού-Διοίκησης Δόγματος Εκπαίδευσης, υποστράτηγος Γεώργιος Μαυροειδής, ως εκπρόσωπος του αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, ο διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, υποναύαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος, ως εκπρόσωπος του αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη, ο μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας, η πρέσβης του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα, Ana Vukadinovic, οι πρόξενοι της πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Ιωάννης Αδάμου και του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας στην Αθήνα, Ashraf Khasawneh, αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς επίσης και συγγενείς όσων έδωσαν τον όρκο.

Παρουσία του ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά η ορκωμοσία των νέων Ικάρων στο Τατόι | 5393467
Παρουσία του ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά η ορκωμοσία των νέων Ικάρων στο Τατόι | 5393468

Συνολικά, ορκίστηκαν 135 Ίκαροι, από τους οποίους 121 από την Ελλάδα, 9 από την Κύπρο, 2 από το Μαυροβούνιο, 2 από την Ιορδανία και 1 από την Τυνησία.

Παρουσία του ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά η ορκωμοσία των νέων Ικάρων στο Τατόι | 5393466