Αρχική Πολιτική Παραίτηση Χρυσοχοΐδη: Το χορό άνοιξε ο Γιώργος Τσίπρας

Παραίτηση Χρυσοχοΐδη: Το χορό άνοιξε ο Γιώργος Τσίπρας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πρώτος ζήτησε την παραίτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Τσίπρας, όταν επιβεβαιώθηκε, το απόγευμα της Κυριακής, το απρόκλητο ρεσιτάλ αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη.

Επιδεικνύοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά, ο αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε, μέσω των social media, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να υποβάλει άμεσα την παραίτησή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να μπει ένα τέλος «στην αλητεία εκμετάλλευσης της πανδημίας για ωμή παραβίαση βασικών ελευθεριών».

Ο κ. Τσίπρας, μάλιστα, επισήμανε και την ευθύνη του Νίκου Αλιβιζάτου, ο οποίος έχει κωλυσιεργήσει ως προς τη δημοσιοποίηση του πορίσματός του για τα περιστατικά αστυνομικής βίας. «Ο κ. Αλιβιζάτος της Επιτροπής για τη Διερεύνηση της Αστυνομικής Βίας είναι καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου ή καταπάτησης του Συνταγματικού Δικαίου;», αναρωτήθηκε με νόημα ο βουλευτής Δυτικής Αττικής, που συνόδευσε τις δύο αναρτήσεις του με βίντεο από τις προκλητικές συμπεριφορές της αστυνομίας.

Σήμερα, που ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος ζήτησε -μιλώντας στον «RealFM 97.8»- την αποπομπή Χρυσοχοΐδη, ο Γιώργος Τσίπρας είχε ήδη επανέλθει με εντυπωσιακό video στο Twitter το οποίο αντιπαραβάλλει τις πολλαπλές σκηνές απαράδεκτης και πρωτοφανούς αστυνομικής βίας, με τον τρόπο που αρχικά παρουσιάστηκε από τα media η όλη υπόθεση, ως ενέδρα 30 ατόμων σε αστυνομικούς («Όχι, μην πιστεύετε στα αυτιά σας… Πιστέψτε στα media της λίστας Πέτσα»)

Δείτε εδώ το νέο βίντεο του Γ. Τσίπρα:

Πηγή: newsique.gr