Αρχική Ελλάδα Πανελλήνιο συντονιστικό όργανο Βοήθεια Στο Σπίτι: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Πανελλήνιο συντονιστικό όργανο Βοήθεια Στο Σπίτι: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πήρε θέση το Πανελλήνιο συντονιστικό όργανο του ΒΣΣ για τα διάφορα δημοσιεύματα σε κάποια μη αξιόπιστα site που έχουν υπάρξει, σχετικά με την προκήρυξη για τους εργαζόμενους του προγράμματος.

Το Δελτίο τύπου:

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με τη προκήρυξη του Βοήθεια στο Σπίτι που ανακοινώνουν πολύ συχνά κάποια μη αξιόπιστα site δημιουργώντας σύγχυση και ανησυχία στους εργαζόμενους, αντιπροσωπεία από το Πανελλήνιο συντονιστικό όργανο του ΒΣΣ πήγε στο ΑΣΕΠ προκειμένου να διευκρινιστούν οι όποιες απορίες και αμφιβολίες έχουν δημιουργηθεί.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που πήραμε τα πράγματα έχουν ως εξής:
Το αίτημα για την προκήρυξη του ΒΣΣ έχει πάει στο ΑΣΕΠ όπως ήδη γνωρίζαμε και έχει ήδη ειπωθεί.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για παρεμβάσεις και αλλαγές στην προκήρυξη διότι το ΑΣΕΠ είναι υποχρεωμένο να εφαρμόσει το νόμο που υπάρχει για το ΒΣΣ όπως έχει ψηφιστεί !
Όσον αφορά το χρόνο που θα βγει η προκήρυξη δεν δόθηκε απάντηση, ωστόσο στη παρούσα φάση έχει σειρά η δική μας προκήρυξη η οποία κατά την προσωπική μας εκτίμηση δεν πρόκειται να βγει Ιανουάριο όπως περιμέναμε, διότι χρειάζεται επεξεργασία και δεν γίνονται τόσο γρήγορα τα πράγματα όπως μας είπαν. Το μόνο σίγουρο και τετελεσμένο είναι ότι θα βγει μέσα στο 2020.
Κατά πάσα πιθανότητα ευελπιστούμε ότι γύρω στην Άνοιξη θα βγει. Μακάρι να είναι και νωρίτερα.
Τέλος μας επισήμαναν για άλλη μια φορά ότι δεν τίθεται κανένας λόγος ανησυχίας και είναι καθαρά θέμα χρόνου.
Θα θέλαμε λοιπόν να σας συστήσουμε να μην ασχολείστε με site τα οποία ο μοναδικός στόχος τους είναι αποκλειστικά η προβολή τους και η δημοσιότητα τους, αναπαράγοντας τα ίδια πράγματα και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, και πολύ περισσότερο να μη τα κοινοποιείτε!!
Η μόνη έγκυρη πληροφόρηση όπως άλλωστε σας έχουμε πει , είναι μέσα από τα σωματεία τα οποία παρακολουθούν συνεχώς το θέμα και τις εξελίξεις που μας αφορούν.