Αρχική Παιδεία Πανελλαδικές: Τέλος χρόνου για αιτήσεις στις αστυνομικές σχολές

Πανελλαδικές: Τέλος χρόνου για αιτήσεις στις αστυνομικές σχολές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το υπουργείο Παιδείας σήμανε «καμπανάκι» σχετικά με την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή στις αστυνομικές σχολές με το σύστημα των Πανελλαδικών.

Σχετικά με τη διαδικασία εισαγωγής ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ είχε εκδοθεί προκήρυξη διαγωνισμού. Το υπουργείο Παιδείας επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας η προθεσμία της υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές λήγει στις 17 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 15.00.

Η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της ΕΛΑΣ, ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr και www.astynomia.gr.

Υπενθύμιση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων ΕΛΑΣ με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘ.