Αρχική Υπουργεία Παναγιωτόπουλος για Τουρκία: Εάν χρειαστεί θα δείξουμε τα “δόντια” μας

Παναγιωτόπουλος για Τουρκία: Εάν χρειαστεί θα δείξουμε τα “δόντια” μας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία, ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να δείξει τα “δόντια” της, εάν συνεχίσει τις προκλήσεις και υλοποιήσει τα παράνομα σχέδιά της για γεωτρήσεις στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, έστειλε από το βήμα της Βουλής, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

“Η Ελλάδα δεν παρακολουθεί απλά, ενίοτε δείχνει και τα “δόντια” της, όπως τα έδειξε και στον Έβρο όπου υπήρξε οργανωμένη απόπειρα παραβίασης συνόρων και αντιμετωπίσαμε και σε αυτό τον τόνο θα αντιμετωπίσουμε και τα υπόλοιπα θέματα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

“Έχουμε πει ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές και στην περίπτωση που η συμπεριφορά της Τουρκίας οξυνθεί με άλλες πράξεις, έχουμε την απάντηση», πρόσθεσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Νωρίτερα, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για εξωτερική πολιτική απλής παρακολούθησης της τουρκικής επιθετικότητας, εκτιμώντας ότι η Άγκυρα στοχεύει στην πρόκληση θερμού επεισοδίου και επισημαίνοντας την ανάγκη για περαιτέρω δράση από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.