Αρχική Υγεία Παγώνη: Θα έχουμε κι άλλες «Μυκόνους» χωρίς ελέγχους

Παγώνη: Θα έχουμε κι άλλες «Μυκόνους» χωρίς ελέγχους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Τη Μύκονο θα ακολουθήσουν κι άλλα νησιά απ’ ό,τι φαίνεται» δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη σχολιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στο «νησί των ανέμων».

Όπως εξήγησε, αρκετά νησιά είναι σήμερα «πορτοκαλί» και «πρέπει να πέφτει το πρόστιμο το ένα μετά το άλλο και να κλείνουν τα μαγαζιά που δεν τηρούν τα μέτρα».

«Ας πούμε ότι μεγάλο ποσοστό των κατοίκων έχει εμβολιαστεί. Αρχίζουν τα πάρτι στις βίλες, έχουν δίκιο οι επιχειρηματίες εκεί έγινε το πρόβλημα με 1.000 – 2.000 άτομα πάρτι. Από εκεί ξεκίνησε η αιτία» ανέφερε για τη Μύκονο η κ. Παγώνη μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον Σκάι.

«Να πάνε να εμβολιαστούν οι άνω των 50 και οι νέοι. Να γίνονται εμβολιασμοί σε πλατείες, μπαρ, έξω από τις εκκλησίες με συνεργεία για εμβολιασμούς» πρότεινε.

«Έχουμε φτάσει στη μετάλλαξη Δέλτα αύριο θα είναι η Έψιλον, είναι πολύ μακριά ακόμα… Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα» σημείωσε ερωτηθείσα για τις εκτιμήσεις για 8.000 και 10.000 κρούσματα το προσεχές διάστημα. «Δεν έχουμε νοσηλείες πολλές στα νοσοκομεία αλλά υπάρχει σταδιακή αύξηση. Οι ΜΕΘ θα αργήσουν πολύ ακόμα» σημείωσε πάντως.

«Είναι υποτιμητικό να λένε σε εμάς τους γιατροί μη γιατροί κάντε το εμβόλιο. Είναι τραγικό αυτό…», δήλωσε η κ. Παγώνη.