Αρχική Διεθνή Ούτε σε κωμωδία δεν γίνονται αυτά: Διέκοψαν «όργιο» με 4 γυναίκες και...

Ούτε σε κωμωδία δεν γίνονται αυτά: Διέκοψαν «όργιο» με 4 γυναίκες και 2 άνδρες εν μέσω καραντίνας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφίες για τους έξι συμμετέχοντες στο όργιο

Είναι στα ευτράπελα σίγουρα της εποχής της πανδημίας του κοροναϊού, με το συμβάν να λαμβάνει χώρα στη Μαδρίτη, στην Ισπανία.

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα μετά τα παράπονα κατοίκων κτηρίου ότι σε διαμέρισμα έμπαιναν και έβγαιναν ανεξέλεγκτα άνθρωποι παρά το γεγονός ότι στην Ισπανία είναι σε ισχύ καραντίνα λόγω της κρίσης με τον κοροναϊό, όπως και στη χώρα μας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση αναγκάστηκαν να διακόψουν σεξουαλικό όργιο, στο οποίο συμμετείχαν έξι άνθρωποι – τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες!

Παράλληλα, οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα, το οποίο είχε τρία υπνοδωμάτια σημαντικές ποσότητες αλκοόλ αλλά και αρκετά αποτσίγαρα.

Η εκτίμηση στην οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί μετά την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο είναι ότι το διαμέρισμα λειτουργούσε ως άτυπος οίκος ανοχής καθώς όπως διαπίστωσαν μόνο η μια γυναίκα ήταν καταχωρημένη ως ένοικός του.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφίες για τους έξι συμμετέχοντες στο όργιο με την μία να κατηγορείται για παραβίαση των διατάξεων για ηχορύπανση και τους άλλους πέντε για παραβίαση της καραντίνας για τον κοροναϊό.