Αρχική Μόνιμοι ΟΣΕΑΔΕ: Αιτημα μονιμοποίησης 100 συμβασιούχων στο Εθνικό Κτηματολόγιο

ΟΣΕΑΔΕ: Αιτημα μονιμοποίησης 100 συμβασιούχων στο Εθνικό Κτηματολόγιο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την άμεση επίλυση του θέματος με τις συμβάσεις 100 εργαζομένων στο Εθνικό Κτηματολόγιο ζητά με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΟΣΕΑΔΕ, σημειώνετε:

«Την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, λήγουν οι συμβάσεις των 100 συμβασιούχων συναδέλφων, δασολόγων και δασοπόνων του Ελληνικού Κτηματολογίου, που εργάζονται στις δασικές υπηρεσίες όλης της χώρας και καλύπτουν μόνιμες ανάγκες στα πολύπαθα τμήματα των δασικών χαρτογραφήσεων.

Με πρόσφατη ανακοίνωσή μας προς όλους τους αρμόδιους φορείς, την οποία σας επισυνάπτουμε, ζητήσαμε την άμεση παράταση των συμβάσεων και την μονιμοποίηση των συναδέλφων, αναμένοντας τις ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.

Η μόνη απάντηση που έχουμε λάβει, μέχρι τώρα από τους κυβερνώντες, είναι η εκκωφαντική αδιαφορία στο δίκαιο αίτημα, για μόνιμη και σταθερή εργασία.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει, με την αγωνία των συναδέλφων μας και επισημαίνουμε τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης, αφού μια μέρα πριν την λήξη των συμβάσεών τους, δεν έχει δοθεί η επιβαλλόμενη παράταση!

ΌΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ»