Αρχική Δήμοι Ορκωμοσία νέου κοινοτικού συμβούλου στο δήμο Πειραιά

Ορκωμοσία νέου κοινοτικού συμβούλου στο δήμο Πειραιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
?

 

Νέος Κοινοτικός Σύμβουλος στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα από την διοικούσα παράταξη “Πειραιάς Νικητής” είναι ο κ. Χριστόφορος Ντίζος, ο οποίος έδωσε σήμερα τον προβλεπόμενο όρκο ενώπιον του Δημάρχου  Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

Ο κ. Ντίζος, ως πρώτος επιλαχών,  αναλαμβάνει τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου κ. Θανάση Βασιλάκη, ο οποίος παραιτήθηκε για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Θανάση Βασιλάκη για την εποικοδομητική συνεργασία και να ευχηθώ στον κ. Χριστόφορο Ντίζο καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα. Οι Δημοτικές Κοινότητες διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο καθώς βοηθούν στην άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον Δήμο, καταγράφουν προβλήματα, επιλύουν θέματα καθημερινότητας, είναι πιο κοντά στον δημότη.  Πιστεύω ότι ο κ. Ντίζος, θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που επιφέρει η νέα του θέση στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα, συμβάλλοντας με την αγάπη του για τον Πειραιά, στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι για την  πόλη μας».

Ο Κοινοτικός σύμβουλος στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα κ. Χριστόφορος Ντίζος, αμέσως μετά την ορκωμοσία του, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ορκίστηκα Κοινοτικός Σύμβουλος από τον Δήμαρχο Πειραιά. Συμπαρατάχθηκα από την πρώτη στιγμή με τον Γιάννη Μώραλη, γιατί πιστέψαμε ότι μπορούμε να δώσουμε κάτι καινούριο στην αναβάθμιση της πόλης. Ανέκαθεν είχα την πεποίθηση ότι ο Πειραιάς πρέπει να αντιμετωπίζεται αυτόνομα κι όχι ως επίνειο των Αθηνών. Είμαι αυτόχθων Πειραιώτης, δεκαετιών, πολλών γενεών και πάντα ο Πειραιάς ήταν μια πόλη στη σκιά της Αθήνας. Εμείς πιστέψαμε στο όραμα να λειτουργήσει πλέον αυτόνομα η πόλη και να αναπτυχθεί πρωτογενώς. Παλεύουμε γι΄ αυτό, κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαι ήδη ενταγμένος στην ομάδα της πλειοψηφίας και μέσα από άλλα όργανα του Δήμου. Σήμερα έχω την χαρά να συμμετέχω ως πρώτος επιλαχών στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα, που ήμουν υποψήφιος. Είμαστε πάντα στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής για το καλό των πολιτών και του Πειραιά μας».