Αρχική Πολιτική Οικονόμου: Η ΝΔ θα πάρει αυτοδυναμία στις εκλογές

Οικονόμου: Η ΝΔ θα πάρει αυτοδυναμία στις εκλογές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

O Γιάννης Οικονόμου μίλησε για την υπόθεση των υποκλοπών και τις εκλογές τονίζοντας ότι θεωρεί πως η Νέα Δημοκρατία θα πάρει αυτοδυναμία ενώ τέλος ανέφερε ότι η Αίγυπτος καθόρισε ΑΟΖ αγνοώντας το τουρκολιβυκό μνημόνιο.

«Πιστεύω ότι η ΝΔ στις εκλογές θα πάρει αυτοδυναμία» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Στις εκλογές θα αναμετρηθούν δύο πρόσωπα, τα οποία έχουν διατελέσει πρωθυπουργοί, και βαραίνει και αυτό στη σύγκριση των πολιτών. Τους κρίνουν συνολικά ως προσωπικότητες» υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου μιλώντας στο Open.

Για τις παρακολουθήσεις
«Είναι εύλογη η απαίτηση της κυβέρνησης να μην μείνει καμία σκιά στην υπόθεση αυτή. Και ό,τι χρειαστεί στην υπόθεση αυτή θα το κάνει. Ειναι δυνατόν να γνώριζε ότι παρακολουθούνται οι υπουργοί του ή είχε δώσει εντολή;» διερωτήθηκε o Γιάννης Οικονόμου.

Και συνέχισε: «από την πρώτη στιγμή που βγήκε το θέμα στην επιφάνεια ο Κ. Μητσοτάκης “ξήλωσε” τους υπευθύνους και έφτιαξε ένα σύστημα θωράκισης της ΕΥΠ. Η Δικαιοσύνη θα προσδιορίσει θα πραγματικά περιστατικά και τους αυτουργούς και θα αναδείjει και τους μυθοπλάστες».

Για το «food pass» με το μήνα
Ερωτώμενος για το food pass με το μήνα και πότε θα το ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, απάντησε: «Είμαστε ενόψει της συζήτησης του προϋπολογισμού, αυτό που η κυβέρνηση έχει αποδείξει είναι ότι, ό,τι περιθώριο έχει πάντα αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας».

«Σε λίγες ημέρες από τώρα οι πιο ευάλωτοι συμπολίτες μας θα πάρουν 250 ευρώ ενίσχυση. Οι αστυνομικοί θα πάρουν κι αυτοί την ενίσχυση κι έγινε η αναγκαία προσθήκη για τους πυροσβέστες Κάθε δυνατότητα που υπάρχει, από την κυβέρνηση, αξιοποιείται για να βοηθήσει τους πολίτες να τα βγάλουν περά σε συνθήκες δύσκολες».

Τέλος μιλώντας για το σκάνδαλο Qatar Gate τόνισε ότι: «Δεν υπήρχε καμία επαφή με την κ. Καϊλή για να μετακινηθεί στο κόμμα μας».