Αρχική ΟΑΕΔ ΟΑΕΔ-Google: Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για νέους άνεργους – Ξεκινά σήμερα η υποβολή...

ΟΑΕΔ-Google: Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για νέους άνεργους – Ξεκινά σήμερα η υποβολή των ενστάσεων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Κοινωνικός Τουρισμός

Aπό σήμερα Δευτέρα, 12 Απριλίου στις 9 π.μ έως και την Τετάρτη, 14 Απριλίου στις 3μμ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις ενστάσεις τους με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.oaed.gr/e-yperesies για το δωρεάν εξ αποστάσεως πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και της Google Ελλάδας που αφορά την επαγγελματική κατάρτιση με πιστοποίηση τους άνεργους ηλικίας έως 29 ετών.

Σημειώνεται ότι, μετά τη διαδικασία των ενστάσεων και την ανάρτηση των οριστικών πινάκων θα σταλεί στους ωφελούμενους email με οδηγίες σχετικά με την εγγραφή και παρακολούθηση του προγράμματος. Η ημερομηνία λήξης του προγράμματος είναι Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021.

Η δράση αυτή περιλαμβάνει τη δωρεάν κατάρτιση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Coursera σε τέσσερις τομείς ψηφιακών δεξιοτήτων υψηλής ζήτησης που οδηγούν στην απόκτηση των εξής πιστοποιητικών:

-IT Support Specialist Certificate (τεχνική υποστήριξη πληροφορικής)
-UX Designer Certificate (σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη)
-Project Manager Certificate (διαχείριση έργου)
-Data Analyst Certificate (ανάλυση δεδομένων)
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του παρόντος προγράμματος και εφόσον πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις, οι ωφελούμενοι άνεργοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα επιδοτούμενης απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας, το οποίο σχεδιάζει ο ΟΑΕΔ.