Αρχική ΟΑΕΔ ΟΑΕΔ: Δόθηκε παράταση αναστολής της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας

ΟΑΕΔ: Δόθηκε παράταση αναστολής της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
οαεδ

Με ανακοίνωση του ο ΟΑΕΔ πληροφορεί όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι παρατείνεται μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021 η αναστολή για όλες τις οι δια ζώσης εκπαιδευτικές λειτουργίες στις εκπαιδευτικές δομές του οργανισμού.

Οι Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία του ΟΑΕΔ συνεχίζουν κανονικά τη δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία, με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Δείτε την ανακοίνωση:

Κατόπιν της δημοσίευσης της ΚΥΑ «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00» (ΦΕΚ B’ 5486/12.12.2020).

Παρατείνεται η προληπτική αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας στις εκπαιδευτικές δομές του ΟΑΕΔ (ΒΝΣ – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, ΕΠΑΣ – Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας, ΙΕΚ – Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης και ΚΕΚ – Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης) έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00.

Οι διοικητικές λειτουργίες των εκπαιδευτικών δομών δεν θίγονται από την εφαρμογή της ΚΥΑ.

Σύμφωνα με τη ΚΥΑ, οι Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία του ΟΑΕΔ συνεχίζουν τη δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία, με υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που δεν είναι συμβατή με τον βαθμό και το είδος της ειδικής εκπαιδευτικής ανάγκης.