ΟΑΕΔ: “Προ των πυλών” νέα προκήρυξη για 60 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στην Αττική!

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

  Την έκδοση νέας προκήρυξης ετοιμάζει το ΑΣΕΠ, έπειτα από την σχετική έγκριση του υπουργικού συμβούλιου για εξήντα (60) θέσεις τακτικού προσωπικού στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), προκειμένου, όπως αναφέρουν πηγές του Οργανισμού στο Dimosio.gr να ενισχυθεί με νέο προσωπικό.

  Ο νέος διαγωνισμός αναμένεται έως το τέλος του καλοκαιριού και αφορά υπαλλήλους Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

  Οι ειδικότητες της προκήρυξης αφορούν θέσεις ΠΕ και ΔΕ Διοικητικών, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ και ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, σε υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στην πρωτεύουσα.

  Οι αιτήσεις θα είναι ηλεκτρονικές στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ, σε προθεσμία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

  Ήδη έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Εργασίας οι προσλήψεις των ειδικών κατηγοριών του ν. 2643/1998 και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται η δημοσίευση της προκήρυξης σε ΦΕΚ.

  Οι θέσεις θα καλύψουν θέσεις στις εξής υπηρεσίες του ΟΑΕΔ:

  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, Α3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ / ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ
  ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ,  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ και ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΚΠΑ2.

  Η προκήρυξη, που αναμένεται άμεσα να αποσταλεί από το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση, θα περιλαμβάνεις τις εξής ειδικότητες:

  • ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ,
  • ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ,
  • ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η/Υ

  Οι προκηρυσσόμενες θέσεις θα αφορούν διευθύνσεις του Οργανισμού σε ολόκληρη την

  Η προκήρυξη θα αποσταλεί τις επόμενες ημέρες στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσιεύση όπου και θα προβλέπονται οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων. Οι αιτήσεις για τις προσλήψεις στον ΟΑΕΔ θα γίνονται ηλεκτρονικά.