ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χίλιες ογδόντα τέσσερις (1084) αναμένεται να είναι τελικά το σύνολο των θέσεων εποχικού προσωπικού που θα προσληφθεί από τον ΟΑΕΔ για την στελέχωση των σχολων μαθητείας του και των κέντρων κατάρτισης για ΑΜΕΑ ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ένθετο “Εργασία+” που δημοσιεύεται κάθε Τρίτη με την εφημερίδα “Εθνος” , οι 817 θα είναι εκπαιδευτικοί που θα απασχοληθούν στην περίοδο 2018-2019 σε ΕΠΑΣ και ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών σε πλήθος ειδικοτήτων έχουν ήδη υποβληθεί από τις αρχές του καλοκαιριού αλλά εκκρεμεί ο καθορισμός του πλήθους των προσλαμβανομένων.

Αφορούν μεταξύ άλλων τις Επαγγελματικές Σχολές Αγίων Αναργύρων, Αιγάλεω, Ηρακλείου, Καλαμακίου, Πειραιά, Αγρινίου, Αργολίδας, Καλαμάτας, Μεσολογγίου, Πάτρας, Πύργου, Σπάρτης, Τρίπολης, Χανίων, Ηρακλείου Κρήτης, Βόλου, Καρδίτσας, Λαμίας, Λάρισας, Άρτας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Αλεξανδρούπολης, Δράμας, Καβάλας, Κομοτηνής, Ξάνθης, Ορεστιάδας και Σερρών, 1ης και 2ης ΕΠΑ.Σ Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Καστοριάς, Κατερίνης, Κιλκίς, Κοζάνης, Λακκιάς, Πτολεμαϊδας, Φλώρινας και Ωραιοκάστρου.

Η αξιολόγηση των υποψηφίων γίνεται με βάση την διδακτική και επαγγελματική εμπειρία, τις Παιδαγωγικές – Μεταπτυχιακές σπουδές, τα χρόνια ανεργίας, τα αυξημένα προσόντα κλάδων ΔΕ, την οικογενειακή κατάσταση και τον βαθμό πτυχίου.

Αλλες 267 θέσεις αφορούν προσωπικό στην Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ Αθηνών (κάλυψη κλάδων Πηλοπλαστικής, Τουριστικών κεραµικών, Αγιογραφίας, ∆ερµάτινων ειδών, Ξυλουργικής, ∆ιοικητικών-Οικονοµικών Στελεχών (Τηλεκατάρτιση), Κατασκευής– Σχεδιασµού Ιστοσελίδων, Υπάλληλος Μηχανογραφηµένου Λογιστηρίου) και την Πρότυπη Βιοτεχνική Μονάδα Λακκιάς Θεσσαλονίκης (Γεωτεχνικός Εκπαιδεύσιμων, Πληροφορική Εκπαιδεύσιμων, Κοπτική-Ραπτική Εκπαιδεύσιμων, Ξυλουργική Εκπαιδεύσιμων, Γενική Κατεύθυνση Ασκήσιμων).