Αρχική Υπουργεία Ο Τόσκας απαντά στον Καμίνη και τον κατηγορεί για πολιτική υποκρισία

Ο Τόσκας απαντά στον Καμίνη και τον κατηγορεί για πολιτική υποκρισία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση στο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη με ανακοίνωση του έδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Υπενθυμίζεται πως ο κ.Καμίνης σε συνέντευξή του κατηγόρησε τον κ.Τόσκα πως δεν έχει κάνει τίποτα για τις καταλήψεις και τη διακίνηση ναρκωτικών στα νοσοκομεία και τον κάλεσε να παραιτηθεί από τη θέση του, αφού δεν

Η απάντηση Τόσκα 

Η πολιτική υποκρισία του δημάρχου Αθηναίων Γ.Καμίνη σήμερα αποκαλύφθηκε. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο ίδιος δήμαρχος αφού έκανε τη διαπίστωση ότι τα τελευταία 20 χρόνια η κατάσταση στην Αθήνα έχει επιδεινωθεί ραγδαία, ζήτησε εκ νέου την παραίτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων κάνει ότι δεν βλέπει τις διαδοχικές, μεθοδικές και αποτελεσματικές επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας κατά της διακίνησης ναρκωτικών τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε περιοχές που επί δεκαετίες δεν γίνονταν τέτοιες αστυνομικές επιχειρήσεις.

Αν ο κ. Καμίνης έχει μύχιες πολιτικές βλέψεις να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς είναι δικαίωμά του. Είναι απορίας άξιο, όμως, γιατί δεν επέδειξε τον ίδιο αντιπολιτευτικό οίστρο απέναντι στους διατελέσαντες Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη τα τελευταία έξι χρόνια καθότι ο ίδιος είναι δήμαρχος Αθηναίων από το 2011.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν θεωρεί πολιτικό αντίπαλο τον δήμαρχο Αθηναίων και δεν θα τον ακολουθήσει στο τραγελαφικό πολιτικό παραλήρημα των επανειλημμένων προσωπικών επιθέσεων. Δήμος και Πολιτεία έχουν ένα κοινό αντίπαλο, τα προβλήματα των πολιτών. Ας το κατανοήσει για να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο πέρα στον αντικειμενικό στόχο. Και αυτό εάν κοινός στόχος είναι η βελτίωση της ζωής των Αθηναίων κι όχι η αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση της Αριστεράς λόγω Κεντροαριστερών επιδιώξεων.