Αρχική Δήμοι Ο Θανάσης Καποτάς κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος στο Περιστέρι

Ο Θανάσης Καποτάς κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος στο Περιστέρι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Θανάσης Καποτάς θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς αναδείχτηκε επικεφαλής της κίνησης «Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι».

Γέννημα θρέμμα του Περιστερίου, με δημοκρατικές καταβολές, μεγάλη διοικητική εμπειρία και συνδικαλιστική δράση, ο Θανάσης Καποτάς θα επιδιώξει να καταστήσει το Περιστέρι πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο όραμά του για μια πόλη πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης, με πρόνοια για όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας, τη στήριξη των νέων επιστημόνων, των επαγγελματοβιοτεχνών κ.α.

Έμφαση θα δώσει στην χρήση νέων τεχνολογιών, στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση της πόλης (smart city) και στην περιβαλλοντική της θωράκιση.

Στο σχέδιό του περιλαμβάνονται δράσεις για τις ξεχασμένες- εγκαταλειμμένες έως τώρα συνοικίες, τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση, καθώς και την συμμετοχή των κατοίκων στην εκπόνηση των μελετών των τοπικών σχεδίων και των προϋπολογισμών των έργων.

«Το Περιστέρι δεν μπορεί άλλο να περιμένει. Ήρθε η ώρα να εξελιχθεί σε μια πραγματικά σύγχρονη ευρωπαϊκή και ανθρώπινη πόλη. Να αλλάξει εποχή. Εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε», κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Καποτάς.

Στην ειδική εκδήλωση συμμετείχε πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών και πολιτών του Περιστερίου, όπως οι εξής: Φώτης Κουγιουμτζής – επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Περιστερίου και δημοτικός σύμβουλος, Σοφία Αλεξοπούλου δημοτικός σύμβουλος με τους Ενεργούς Πολίτες, Θανάσης Βαθιώτης δημοτικός σύμβουλος, ο Δημήτρης Κυριακόπουλος πρώην αντιδήμαρχος επί θητείας Δημητρακόπουλου και υποδ/της του ΕΤΕΑΕΠ, Τάσος Σαράντος αντιδήμαρχος Αιγάλεω, Βασίλης Μπαλωμένος από το Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων 1974, Χαρά Καφαντάρη βουλευτής κ.α.