Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε συνέντευξή του στο BBC, ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως όταν ο δημοσιογράφος επέμενε να τον ρωτά για τις αποδοκιμάσεις στο Γουίμπλεντον και την αντίδρασή του.

Η ερώτηση που τον έκανε τον Σέρβο τενίστα να σταματήσει ξαφνικά την συνέντευξη αφορούσε το εάν η έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του τον ενθαρρύνει να παίζει καλύτερα.

«Έχεις κάποια άλλη ερώτηση πέραν αυτών που αφορά τους θεατές; Είσαι προσηλωμένος μόνο σε αυτό ή έχεις ερωτήσεις και για το παιχνίδι;» ρώτησε τον δημοσιογράφο ο Τζόκοβιτς εμφανώς ενοχλημένος. Αυτή είναι η τρίτη ερώτηση που μου κάνεις γι’ αυτό. Έχω πει ό,τι είχα να πω» συνέχισε ο Σέρβος τενίστας.

Έπειτα,ο δημοσιογράφος προσπάθησε να μεταφέρει τη συζήτηση στον επερχόμενο αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Αυστραλό Άλεξ ντε Μινόρ, με τον Σέρβο να απαντά απλώς «Ναι, θα είναι δύσκολος αγώνας» πριν σηκωθεί και φύγει. «Σε αυτούς τους ανθρώπους που δείχνουν ασέβεια στον παίκτη, σε εμένα σε αυτή την περίπτωση, good night, good night» είπε ειρωνικά ο Σέρβος.

«Δεν το δέχομαι. Ξέρω ότι φώναζαν υπέρ του Ρούνε, αλλά είναι μια δικαιολογία για να με αποδοκιμάσουν. Ακούστε, είμαι στο tour πάνω από 20 χρόνια, ξέρω όλα τα κόλπα, είναι εντάξει. Θα συγκεντρωθώ στους ανθρώπους που σέβονται, που πληρώνουν εισιτήριο, αγαπούν το τένις και εκτιμούν του παίκτες και την προσπάθεια που καταβάλλουν. Έχω παίξει σε πιο εχθρικό περιβάλλον, πιστέψτε με, δεν μπορείτε να με αγγίξετε. Αισθάνομαι περίφημα στο court, παίρνω κάθε μέρα ξεχωριστά. Θα προπονηθώ αύριο και θα αναλύσω το ματς», συνέχισε.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις