Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Άσυλο Ανιάτων: Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα είμαστε καθημερινά χρήσιμοι στην κοινωνία

Ο Νίκος Χαρδαλιάς Άσυλο Ανιάτων: Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα είμαστε καθημερινά χρήσιμοι στην κοινωνία

Θερμές ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, με τους περιθαλπόμενους και το προσωπικό στο Άσυλο Ανιάτων, ενώ ενημερώθηκε από την πρόεδρο Ιωάννα Ηλιάδη, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την κοινωνική προσφορά του Ιδρύματος.

Κατά την επίσκεψή του, ο περιφερειάρχης Αττικής περιηγήθηκε στους χώρους, εξήρε το έργο του προσωπικού, ενώ συνομίλησε με τους φιλοξενούμενους με τους οποίους έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε τη σημασία υποστήριξης των κοινωνικών δομών ενώ δεσμεύτηκε να είναι «καθημερινά χρήσιμος στην κοινωνία, στους πολίτες και σε όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν με την αγάπη τους και με τη μεγάλη τους αγκαλιά».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Χαρδαλιά :
«Είναι μία ξεχωριστή μέρα, δίπλα σε ξεχωριστούς ανθρώπους, εδώ, στο Άσυλο Ανιάτων, σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια για χιλιάδες άπορους ασθενείς στα εκατό και πλέον χρόνια λειτουργίας του.

Αυτές τις γιορτινές μέρες, η σκέψη μας ήταν – και θα παραμείνει – μαζί με τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την αγκαλιά μας, με εκείνους που χρειάζονται την έμπρακτη αλληλεγγύη μας. Και αυτό πρέπει να τηρούμε στην πράξη κάθε μέρα.

Για εμένα, είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα. Οφείλω – και δεσμεύομαι προσωπικά – ότι θα προσπαθώ καθημερινά να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία, στους πολίτες και σε όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν με την αγάπη τους και με τη μεγάλη τους αγκαλιά. Καλή δύναμη και καλή χρονιά σε όλους!».

Το Άσυλο Ανιάτων
Στο σύνολο των 130 χρόνων λειτουργίας του, το Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων έχουν φροντίσει και περιθάλψει, δωρεάν, περισσότερους από 8.500 πολίτες με αναπηρία από όλη την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, το Άσυλο Ανιάτων φιλοξενεί 130 ωφελούμενους, παρέχοντάς τους εικοσιτετράωρη υποστήριξη και απασχολεί προσωπικό 120 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων (γιατρούς, φυσιάτρους, φυσικοθεραπευτές, νοσοκόμους, εργασιοθεραπευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό).

Τον περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά, υποδέχθηκαν και συνόδευσαν στους χώρους, η Ιωάννα Ηλιάδη πρόεδρος Δ.Σ. Ασύλου Ανιάτων, η Σαμπίνα Σερπιέρη υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εθελοντών, ο Γιώργος Γιαννακός γενικός διευθυντής Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων – Παθολόγος, Λοιμωξιολόγος, ο Γιώργος Καλύβας αναπληρωτής διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο Γιάννης Βασιλόπουλος και ο Τάσος Χουντής από το Σωματείο Εργαζομένων Ασύλου Ανιάτων και Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων και ο Ελευθέριος Σκιαδάς τέως πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Η Εφορία ψάχνει να βρει τους φορολογούμενους εκείνους ώστε να τους επιστρέψει 241 εκατομμύρια

Η Εφορία ψάχνει να βρει τους φορολογούμενους εκείνους ώστε...

Στέφανος Κασσελάκης: Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000% – Θα γίνω πρωθυπουργός

Στέφανος Κασσελάκης: Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα...

Με βάση το μέσο μισθό της περιόδου απασχόλησης θα υπολογίζεται το επίδομα ανεργίας

Με βάση το μέσο μισθό της περιόδου απασχόλησης θα...

Β. Σπανάκης: Για μας η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι πρώτη προτεραιότητα

Β. Σπανάκης: Για μας η υγεία και η ασφάλεια...

Ενημερωτικό Δελτίο

Ομόφωνο  “ΟΧΙ” του Δήμου Θερμαϊκού για την κατασκευή  ιδιωτικού θαλάσσιου φωτοβολταϊκού πάρκου 

Ομόφωνο  “ΟΧΙ” του Δήμου Θερμαϊκού για την κατασκευή  ιδιωτικού θαλάσσιου φωτοβολταϊκού πάρκου  Ομόφωνα αρνητικό ήταν σε έκτακτη συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού στο αίτημα...

Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς: Συνελήφθησαν υπάλληλοι για παράνομες μεταβιβάσεις οχημάτων

Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς: Συνελήφθησαν υπάλληλοι για παράνομες μεταβιβάσεις οχημάτων Έφοδο στα γραφεία της Υπηρεσίας Μεταφορών – Συγκοινωνιών, που στεγάζονται στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς πραγματοποίησαν το...

Αφαντος στον Δήμο Ερέτριας ο 47χρονος τηλε-υπάλληλος καθαριότητας

Αφαντος στον Δήμο Ερέτριας ο 47χρονος  τηλε-υπάλληλος καθαριότητας, σε καθεστώς τηλεργασίας δούλευε από το 2021, ο δημοτικός υπάλληλος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης Συγκεκριμένα ο φερόμενος ως «παλαιοχριστιανός» που...

Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώθηκαν οι αφίσες Κασσελάκη για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώθηκαν οι αφίσες Κασσελάκη για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Η Περιφέρεια Αττικής, σε εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας (Ν.4954/2022 – ΦΕΚ 136Α’), προχώρησε...