Ο Νικήτας Κακλαμάνης λέει «ΟΧΙ» στα «φροντιστήρια» για το νομοσχέδιο των ομοφύλων ζευγαριών 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης δεν θα παραστεί στις «ενημερώσεις» της κυβέρνησης προς τους βουλευτές, για το ζήτημα του νομοσχεδίου των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης επανέλαβε τη θέση του ότι δεν πρόκειται να παραστεί στις ενημερώσεις προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, για το θέμα του νομοσχεδίου των ομόφυλων ζευγαριών. Ο βουλευτής μίλησε για το θέμα στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο ίδιος μάλιστα συντάσσεται με τη θέση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με το θέμα της έμμεσης προτροπής του Κυριάκου Μητσοτάκη, να απέχουν από την ψηφοφορία του σχεδίου νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, όσοι «γαλάζιοι» βουλευτές διαφωνούν σε μία προσπάθεια να προλάβει τις αρνητικές ψήφους και να αποφύγει την κομματική πειθαρχία.

«Ζητήθηκε η γνώμη μου από συγκεκριμένο πρόσωπο από το κόμμα μου, που ασχολείται με αυτό το θέμα, δεν είναι ο κ. Σκέρτσος, από τον μήνα Οκτώβριο», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Εγώ είχα πει τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα ψήφιζα μια τέτοια ρύθμιση, διότι ήμουν μέσα στους 19 που είχα ψηφίσει και το σύμφωνο συμβίωσης όταν ήμασταν αντιπολίτευση. Με χαρά είδα ότι ο πρωθυπουργός σε αυτά που ανακοίνωσε είναι περίπου αυτά τα οποία και εγώ είχα βάλει ως ‘κόκκινες γραμμές’ για να το ψηφίσω. Από την στιγμή που αυτά τα δω στο χαρτί διατυπωμένα, δεν έχω πρόβλημα να υπερψηφίσω. Οι δύο βασικές προϋποθέσεις είναι κυρίως η παρένθετη μητέρα και το ‘γονέας 1’ και ‘γονέας 2’».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις