Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας»

Ο Μπάμπης Στόκας των Πυξ Λαξ αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», πως θα συμμετάσχει στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Ο τραγουδοποιός είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη: «Εγώ είχα μία πρόταση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου για να κατέβω για Ευρωβουλευτής. Το σκέφτηκα. Το ένστικτό μου, μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα, είμαι καινούργιος, αλλά με αγνές προθέσεις». είπε ο τραγουδιστής για να προσθέσει «νομίζω ότι χρειάζονται νέα πρόσωπα. Η κατάσταση στη χώρα μας θέλει ανανέωση, νεά πρόσωπα».

ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ - ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Την απόφαση του Μπάμπη Στόκα δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει ο συνοδοιπόρος τους Φίλιππος Πλιάτσικας.

Αφού σχολίασε ότι «η Ζωή με την οποία έχουμε φιλία είναι έντιμο πρόσωπο» στη συνέχεια είπε ότι “Εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τους έχω εκφράσει στον Μπάμπη, γιατί εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο κομματικός χώρος είναι ένας δύσκολος και τοξικός χώρος και με ενδιαφέρει να είναι καλά, αλλά αφού ο ίδιος το αποφάσισε και νομίζει ότι θα το αντέξει, στηρίζουμε”.

Λίγο πριν, πάντως, ο Φίλιππος Πλιάτσικας είχε πει, ερωτηθείς αν θα συμμετείχε ως υποψήφιος σε εκλογές, ότι «είμαστε πολιτικά όντα όπως θα έπρεπε να είναι όλοι οι πολίτες. Προσωπικά με την κομματική εμπλοκή στην πολιτική δεν θα ασχολιόμουν γιατί είναι το κλουβί με τις τρελες. Το φοβάμαι σε προσωπικό επίπεδο για την υγεία με όλη αυτή την τοξικότητα που βάζει η κομματική λογική στην πολιτική».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις