Ο Θόδωρος Καρυπίδης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην «Political», μιλώντας για πολλά πράγματα και κυρίως για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας του Άρη έκανε λόγο για «δωρεάν παραχώρηση του ΟΑΚΑ με το πάρκινγκ και ό,τι άλλο ζητήσουν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό».

«Αυτό είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο στη Θεσσαλονίκη μετά το μετρό, νομίζω. Για ποιο μιλάμε; Πριν από κάθε ΔΕΘ έρχεται η κυβέρνηση και τάζει γήπεδα, λεφτά, κ.λπ. Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό σε αυτό. Η πρόταση η οποία είχαν κάνει ήταν για να συζητάμε άλλα… δεκαπέντε χρόνια και όταν πήγαμε με μια ρεαλιστική πρόταση, που θα μπορούσε άμεσα να προχωρήσει, τότε άρχισαν να… σφυρίζουν αδιάφορα. Για τον Παναθηναϊκό έχει δρομολογηθεί νέο γήπεδο επενδυτικής αξίας 300 εκατομμυρίων, για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού υπάρχει δωρεάν παραχώρηση του ΟΑΚΑ με το πάρκινγκ και ό,τι άλλο ζητήσουν, ξεπερνώντας η αξία όλων αυτών τα 100 εκατομμύρια.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Άρη. 

Η απάντηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν άρχισε να έρθει και το…χαστούκι ήταν καθηλωτικό. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟ, που φέτος κατάφερε το ακατόρθωτο για το ελληνικό μπάσκετ, απευθύνθηκε μέσω story στο Instagram στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος στα δευτερόλεπτα που μίλαγε, έλεγε στον Καρυπίδη να προσέχει τι λέει και να μην τον πιάνει στο στόμα του, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό πριν 10 χρόνια, όπου του είχε προτείνει ο πρόεδρος των «κίτρινων» (τότε ήταν στη Βέροια) να στήσουν αγώνα. Αναλυτικά είπε: «Βρε κοίτα να δεις τι γίνεται, φύτρωσε αρχ@@ και ο Καρυσπίδης, Καπσυρίδης, πως λέγεται, εκεί στον Άρη (εννοεί τον Θοδωρή Καρυπίδη). Ρε σαχλαμάρα πρόσεχε τα λόγια. Πρόσεχε πάρα πολύ καλά τα λόγια σου. Σαχλαμαρίτσα ε σαχλαμαρίτσα. Εγώ θυμάμαι πριν από 10 χρόνια που ήμουν στη Σπάρτη, να με παίρνεις να μου λες να βρεθούμε να γνωριστούμε.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις