Αρχική Διεθνή Ο Ερντογάν σε άθλια κατάσταση – Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση...

Ο Ερντογάν σε άθλια κατάσταση – Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Σε πλήρη αποδιοργάνωση και πνευματική κατάσταση που δεν μπορεί να διαχειριστεί σχεδόν τίποτα εκ των προτέρων” βρίσκεται σύμφωνα με όσα διαρρέουν δημοσιογραφικές πηγές από τη γειτονική χώρα ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Για ακόμη μια φορά οργιάζουν οι φήμες που τον θέλουν αποδιοργανωμένο, με νωθρή συμπεριφορά και δίχως την ικανότητα να μπορεί να ανταποκριθεί σε βασικές αρμοδιότητες που απορρέουν από το αξίωμα του!

Μάλιστα για  τις φήμες, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο Τούρκος αναλυτής, Cevheri Güven. «Δυσκολεύεται να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, υπάρχει μία πολύ μεγάλη οθόνη πίσω από τους δημοσιογράφους και πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέτουν, οι οποίες είναι προετοιμασμένες εκ των προτέρων, διαβάζοντας τα κείμενα σε αυτή την οθόνη… Πραγματικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του».

Επιπροσθέτως πρόσθεσε: «Ειδικά μετά τις 15 Ιουλίου ο Ερντογάν παραχώρησε πλήρως τη διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων της Άγκυρας στον Χουλουσί Ακάρ και έγιναν κάποιες πάρα πολύ σημαντικές νομικές αλλαγές. Επομένως, οι αεροπορικές, θαλάσσιες και χερσαίες δυνάμεις διοίκησης υπάγονται άμεσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας».

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Σουλτάνο, που με όσα διαρρέουν από την Τουρκία… τον βλέπουμε να γίνεται από Σουλτάνος… Βεζίρης!

Πάντως, από την Άγκυρα, αποδίδουν τις “διαρροές” στην κούραση από το φορτωμένο πρόγραμμά του!