Ο αθηναϊκός ουρανός “φωτίστηκε” για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Drones δημιούργησαν εντυπωσιακές εικόνες με σύμβολα της επανάστασης. Με ένα αινιγματικό βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Περιφέρεια Αττικής κάλεσε τους πολίτες που θα βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας την παραμονή της 25ης Μαρτίου να στρέψουν το βλέμμα στον ουρανό.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στα social media, τη νύχτα Κυριακής «λίγα λεπτά μετά τις 21:00, όσοι βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας, κοιτάξτε ψηλά! Φωτίζουμε τον Αθηναϊκό ουρανό. Με έναν εντυπωσιακό τρόπο, αναδεικνύουμε και τιμούμε τους Έλληνες που αγωνίστηκαν με θάρρος και αυταπάρνηση, γράφοντας ιστορίες ηρωισμού και αυτοθυσίας».

Συγκεκριμένα, ο αττικός ουρανός φωτίστηκε με τα σύμβολα της επανάστασης του 1821 και τα χρώματα της ελληνικής σημαίας το βράδυ της Κυριακής, παραμονή της 25ης Μαρτίου.

Drones  δημιούργησαν διάφορα σχήματα στον ουρανό σχετικά με την 25η Μαρτίου, δίνοντας στους Αθηναίους μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τρισδιάστατες εικόνες.

Εντυπωσιακό θέαμα στον Αττικό ουρανό: Drones της περιφέρειας Αττικής σχημάτισαν σύμβολα της Επανάστασης του 1821

25η Μαρτίου: Ο Αθηναϊκός ουρανός «φωτίστηκε» για την εθνική επέτειο – Drones δημιούργησαν εντυπωσιακές εικόνες με σύμβολα της επανάστασης

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις