Ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την Εφορία, καθώς κατηγορείται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η Οικονομική Εισαγγελία έχει λάβει εντολή από την Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα να ερευνήσει σε βάθος τις ενδείξεις που υπάρχουν για την εμπλοκή του.

Ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, έχει υποβάλει πόρισμα στις Εισαγγελικές Αρχές με τις ενδείξεις που έχουν συγκεντρωθεί, ενώ σύμφωνα με έγκυρα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, η περιουσία του τραγουδιστή, κινητή και ακίνητη, έχει δεσμευτεί έως το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια της έρευνάς της σε εταιρεία που ανήκει στον τραγουδιστή, ανακάλυψε στοιχεία που υποδεικνύουν αξιόποινες πράξεις.

Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, γεγονός που οδήγησε στη δέσμευση της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου μέχρι το συγκεκριμένο ποσό  των 1.500.000 ευρώ.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις