Αρχική Ελλάδα Ο αναίσχυντος γιατρός – «μαϊμού» πήρε 42.000 ευρώ από γυναίκα με σκλήρυνση...

Ο αναίσχυντος γιατρός – «μαϊμού» πήρε 42.000 ευρώ από γυναίκα με σκλήρυνση κατά πλάκας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνεχίζουν να έρχονται στο «φως» συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη δράση του γιατρού – «μαϊμού».

Η νέα υπόθεση που γνωστοποιήθηκε από τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, αφορά μία κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία σταμάτησε τη θεραπεία της και κατέβαλε το ποσό των 42.000 ευρώ για να γίνει καλά.

«Νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε το 2016 με σκλήρυνση. Κάποιος της είπε ότι σε ένα μοναστήρι στο Βόλο έρχεται ένας χριστιανός νευροχειρουργός και ότι θα έπαιρνε λιγότερα χρήματα λόγω της σχέσης του με την εκκλησία. Τον συνάντησαν, της είπε να σταματήσει κάθε θεραπεία, η περίπτωση επιδεινώθηκε. Τον συνάντησε σε πολυτελέστατο γραφείο, της έδινε μαντζούνια, χωρίς ετικέτα. Μέχρι τώρα συνέχιζε τη θεραπεία. Της πήρε 42.000 ευρώ» περιέγραψε ο δικηγόρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Κούγιας πρόσθεσε ότι «μου είπε η κοπέλα ότι στο γραφείο του μπαινόβγαιναν κι άλλοι γιατροί με τους οποίους συνομιλούσε».

«Άκουγε κρυφά και με πλησίασε να με ρωτήσει τι πρόβλημα υπάρχει»

Την ίδια ώρα, παρουσιάστηκε ένα ακόμη θύμα του ψευτογιατρού και αποκάλυψε πώς τον προσέγγισε, πώς του συστήθηκε και πώς του απέσπασε 3.500 ευρώ.

«Έχω αγανακτήσει 1,5 χρόνο τώρα. Ήμουν στο νοσοκομείο, άκουγε κρυφά και με πλησίασε να με ρωτήσει τι πρόβλημα υπάρχει. Δώσαμε ραντεβού την επόμενη μέρα, μου είπε ότι ήταν χειρούργος» είπε. Μάλιστα έδωσε στον ασθενή και ένα χαρτί στο οποίο αναγραφόταν ότι ήταν ορθοπεδικός χειρούργος.

«Θα με χειρουργούσε ο συγκεκριμένος και θα ήταν δίπλα του και άλλοι» είπε ο άνδρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Μου πήρε 3.500 ευρώ. Τα 2.000 ευρώ τα μάζευα με ζόρι, τα 1.500 τα δανείστηκα. Είχα τα λεφτά στην άκρη, σε 3 μήνες θα γένναγε η γυναίκα μου» πρόσθεσε.