Αρχική Επιχειρήσεις NRG – Ένας ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας

NRG – Ένας ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η nrg, μέλος του Ομίλου Motor Oil, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην αγορά της ενέργειας το 2012 και σήμερα, αποτελεί ήδη μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα!

Μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου με εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις για τον καταναλωτή, οι πελάτες της nrg αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, μεγιστοποιώντας το όφελός τους είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό.

Με στόχο να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η nrg επενδύει σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις, πάντα με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία πρωτοπορεί στο χώρο της ηλεκτροκίνησης έχοντας ήδη αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα, σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, Shell και AVIN, καλύπτοντας ήδη ένα μεγάλο μέρος του εθνικού οδικού δικτύου με στόχο την άμεση περεταίρω ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης. Επιπλέον μέσα από καινοτόμα προγράμματα ενέργειας, όπως είναι το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης nrg OnTheGo, οι πελάτες της nrg απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια για τη φόρτιση του ηλεκτρικού τους οχήματος από το σπίτι, αλλά και στην απόκτηση Smart οικιακού φορτιστή.

Παράλληλα, πιστή στην σχέση που θέλει η nrg να δημιουργήσει με τους πελάτες της,  βασιζόμενη σε παρονομαστές όπως η πράσινη ενέργεια και η αειφόρος ανάπτυξη, καινοτομεί και στην προστασία του περιβάλλοντος. Μέσα από τη συνδρομή nrg Green η nrg παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει ηλεκτρονικό πιστοποιητικό (Εγγυήσεις Προέλευσης), με το οποίο πιστοποιείται ότι για την ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωσε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η nrg δέσμευσε αποκλειστικά στο όνομά του, ισόποση ενέργεια, η οποία έχει παραχθεί από πιστοποιημένες Ανανεώσιμες Πηγές! H Συνδρομή nrg Green είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες που θα την επιλέξουν, εξασφαλίζοντας «πράσινο» ρεύμα για το σπίτι, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, η nrg δεν παύει να πρωτοπορεί, συστήνοντάς τους νέες τεχνολογίες και έξυπνες λύσεις. Η εταιρεία πρόσφατα εισήλθε και στην αγορά του smart home, δηλαδή, του έξυπνου σπιτιού. Η nrg αποφάσισε να προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να υιοθετήσουν Smart Home προϊόντα και λύσεις, ώστε να διευκολύνουν την καθημερινότητα στο σπίτι δημιουργώντας αυτοματισμούς. Τα πρωτοποριακά αυτά προϊόντα μπορεί κανείς να βρει τόσο στο ζεστό και σύγχρονο χώρο του καταστήματος της nrg που βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας 105 Α και Πανόρμου, στους Αμπελόκηπους, όσο και μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο 210 7548900.

Στο κατάστημα της εταιρείας, αλλά και στο nrg.gr μπορεί κανείς να ενημερωθεί και για τα εξαιρετικά προνομιακά προγράμματα ενέργειας, για ρεύμα, φυσικό αέριο ή και τον συνδυασμό των δύο. Η εταιρεία που θέτει πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο έχει δημιουργήσει προγράμματα που καλύπτουν το σύνολο των ενεργειακών αναγκών κάθε καταναλωτή, με εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις και μοναδικές προωθητικές ενέργειες.

Ενημερωθείτε κι εσείς για τα προγράμματα τις nrg στο nrg.gr ή καλώντας στο 18101.