Νίκος Παππάς: “Υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας πριν το δημοσίευμα”

“Φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό, με φόντο την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ- που υπέγραψαν οι ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας- και συζητείται επί δύο ημέρες στη Βουλή, έβαλε με δήλωσή του, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στο Action24, και στην εκπομπή «Επόμενη μέρα» και τον Σ. Κοτρώτσο, ο κ. Παππάς ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση γιατί κατατέθηκε η πρόταση δυσπιστίας από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα.

«Και ποιος σας είπε ότι δεν υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας εδώ και κάποιες ημέρες; Είχε ήδη ωριμάσει η σκέψη. Αυτά αντιλαμβάνεστε ότι δεν γίνονται από το βράδυ ως το πρωί. Είναι συντεταγμένα κόμματα, να μην υπάρχουν αιφνιδιασμοί. Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω».

Ο κ. Παππάς υπενθύμισε την υπόθεση Ασημακοπούλου, με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων απόδημων Ελλήνων, τονίζοντας πως από τότε υπήρξε η σκέψη της κλιμάκωσης των αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης, οπότε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα Τέμπη, κρίθηκε ως κατάλληλη η στιγμή να προβούν τα κόμματα στην πρόταση δυσπιστίας.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις