Αρχική Δήμοι Νέος ιστότοπος του Δήμου Πειραιά αποκλειστικά για την ενημέρωση των πολιτών για...

Νέος ιστότοπος του Δήμου Πειραιά αποκλειστικά για την ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έναν νέο ιστότοπο αποκλειστικά για την ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό δημιούργησε ο Δήμος Πειραιά. Στο https://covid19.cityofpiraeus.org οι πολίτες μπορούν πλέον να μαθαίνουν άμεσα τις ενέργειες του Δήμου και της πολιτείας, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στον νέο ιστότοπο, ο οποίος είναι εύχρηστoς και λειτουργικός, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου προκειμένου να εξυπηρετούνται αυτές τις ημέρες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπροσθέτως έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν χρήσιμες οδηγίες, πληροφορίες και τρόπους προφύλαξης από τον κορονοϊό, καθώς και να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις και τις ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών.

Ο  δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε πως η δημιουργία του νέου ιστότοπου έχει ως στόχο την άμεση ενημέρωση των Πειραιωτών για τον κορονοϊό, επισημαίνοντας: «Οφείλουμε όλοι να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων και των αρμόδιων αρχών και να λαμβάνουμε τα απαιτούμενα μέτρα ατομικής προστασίας. Βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία, με νηφαλιότητα και κυρίως με ατομική ευθύνη και θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι οι δημότες μας να επισκέπτονται το νέο ιστότοπο του Δήμου μας. Η προστασία από τον κορονοϊό μας αφορά όλους», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Η αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων Ανδριάνα Ζαρακέλη ανέφερε σχετικά: «Ο νέος ιστότοπος είναι σύγχρονος, εύκολος στην πλοήγηση και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με τον κορονοϊό, αλλά και τους τρόπους προστασίας των πολιτών» τόνισε η κ. Ζαρακέλη, η οποία κλείνοντας επεσήμανε πως «πρέπει όλοι να συντασσόμαστε με τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων αρχών για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας».