Αρχική Επιχειρήσεις Νέο σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στη Θεσσαλονίκη

Νέο σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στη Θεσσαλονίκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 80 χρόνια, επενδύει στο δίκτυό της, που σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 460 καταστήματα, σε όλη την Ελλάδα.Με 20 χρόνια παρουσίας στην Θεσσαλονίκη, η ΑΒ μεταφέρει την αγοραστική εμπειρία σε μια ακόμη γειτονιά της πόλης και συγκεκριμένα, στην περιοχή Ρετζίκι – Πεύκα, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 18 και Ρόδων 53. Το νέο κατάστημα ΑΒ ανοίγει τις πόρτες του, στις 9 Απριλίου.

Στο νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, 1.120 τ.μ. χώρου πώλησης μπορεί κανείς να βρει: οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, τμήμα delicatessen με τυριά και αλλαντικά από όλον τον κόσμο, τμήμα με έτοιμα γεύματα και ψητό κοτόπουλο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάβας. Για άνετες αγορές και γρήγορη εξυπηρέτηση, το ολοκαίνουργιο ΑΒ διαθέτει 4 ταμεία και 50 θέσεις στάθμευσης.

Για τρεις ημέρες (9-11 Απριλίου), οι πελάτες ΑΒ που θα επισκεφθούν το νέο κατάστημα στην περιοχή Ρετζίκι – Πεύκα, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα.