Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Σμπυράκης «Εντελώς ξαφνικά, δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του», γράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Γιώργος Σμπυράκης έφυγε από την ζωή απρόσμενα βυθίζοντας τον καλλιτεχνικό κόσμο στην θλίψη, την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση του στα social media.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια εικόνα του αείμνηστου συναδέλφου στο Instagram μέσα από την οποία αποχαιρετά τον αείμνηστο συνάδελφο του. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Σήμερα δυστυχώς είχαμε και πάλι άσχημα νέα για τον καλλιτεχνικό μας χώρο με δυο αποχωρήσεις. Ο αγαπημένος φίλος και άξιος συνάδελφος, ο Γιώργος Σμπυράκης της γενιάς μας έφυγε εντελώς ξαφνικά δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του. Υπηρέτησε με αγάπη το θέατρο, αρχικά με τον θίασο ΚΑΘΡΕΠΤΗ της Πέπης Οικονομοπούλου και μετά στο ΚΘΒΕ».

Παράλληλα δε, μέσα από την ίδια ανάρτηση, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστό ακόμα έναν θάνατο ηθοποιού. Ο λόγος για την Σεσίλια Παπάζογλου – Φορστ η οποία και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. «Και η 96χρονη Σεσίλια Παπάζογλου – Φορστ με την μακρά ιστορία , αφού διασώθηκε από τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου είχε εγκλειστεί με τον Αυστριακό κομμουνιστή πατέρα της κι έφθασε πεζή στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου εντάχθηκε στους νεανικούς περιοδεύοντες θιάσους».

«Εκεί γνώρισε τον Γιάννη Δαλιανίδη, την Μάρθα Καραγιάννη κι υπήρξε το πρώτο κορίτσι του Κώστα Βουτσά που τους ξαναέφερα σε επαφή 60 χρόνια μετά και συνδέθηκαν ξανά με μεγάλη αγάπη. Η Σεσίλια ήταν μεγάλη ευεργέτης του ΤΑΣΕΗ κι υπέροχη γυναίκα, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις