Αρχική Ελλάδα Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς σε ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο

Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς σε ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νεκρός απο πυροβολισμούς στο κέντρο της Ζακύνθου έπεσε άνδρας το πρωί της Παρασκευής. Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Φιλικών και Κολυβά.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων δύο αδελφών,σύμφωνα με το imerazante.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως στο γραφείο προσήλθε ένας πελάτης ο οποίος ξεκίνησε συζήτηση με τους παραπάνω με θέμα ένταξη του σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Στη συνέχεια άγνωστος άνδρας ξεκίνησε πυροβολισμούς έξω από την τζαμαρία του γραφείου και ο άνδρας πυροβολήθηκε θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Από τους ιδιοκτήτες έχει τραυματιστεί ελαφρά ο ένας, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου προκειμένου να ανακοινωθούν στοιχεία.

Σημειώνεται πως παρόμοια ενέδρα θανάτου είχε στηθεί και πέρσι για τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος τότε είχε τραυματιστεί σοβαρά ενώ τους πυροβολισμούς είχε πέσει νεκρή η σύζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ερμής News, το ζευγάρι είχε πλησιάσει μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα. Όταν έφθασαν αρκετά κοντά τότε άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος του ζευγαριού.

Ο 53χρονος άνδρας που έπεσε θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στο νησί, σε βάρος επιχειρηματία, με λεία 550.000 ευρώ, αλλά ουδέποτε κατηγορήθηκε για την υπόθεση.