Αρχική Διεθνή Νέα Υόρκη: Νοσοκόμα αποβάλλει το στρες με γυμνή artist φωτογραφία στην Times...

Νέα Υόρκη: Νοσοκόμα αποβάλλει το στρες με γυμνή artist φωτογραφία στην Times Square

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για έξι συνεχόμενες εβδομάδες πρόσφερε αμέτρητες ώρες τις υπηρεσίες της στους ασθενείς που νόσησαν από τον νέο κορωνοϊό. Στο διάστημα αυτό έζησε τη φρίκη, είδε πολλούς θανάτους και έφτασε στα -σωματικά και ψυχολογικά- όριά της. Αποφάσισε, λοιπόν, να εκφράσει τα συναισθήματα και το στρες που συσσωρεύτηκαν μέσα της με μία γυμνή artist φωτογραφία στη μέση της Times Square, στη Νέα Υόρκη.

Η νοσοκόμα μονάδας στη Νέα Υόρκη εξήγησε τους λόγους που την ώθησαν να παρουσιάσει μία -αν μη τι άλλο- εκκεντρική παράσταση, στη μέση της πιο διάσημης πλατείας στον κόσμο. «Δούλευα για έξι εβδομάδες και έχω δει πολύ θάνατο. Έτσι ήθελα να συνδυάσω την τέχνη με την παρουσίαση, ώστε να δηλώσω την έντασή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η νοσοκόμα από τη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με μία φανταχτερή μάσκα που κάλυπτε ολόκληρο το κεφάλι της, χωρίς στηθόδεσμο, καλύπτοντας με το ένα χέρι της τα επίμαχα σημεία και με το άλλο κρατούσε ένα μαχαίρι, το οποίο «κάρφωνε» στη γυμνή κοιλιά της.

«Το έκανα για να αποβάλω λίγο στρες», πρόσθεσε, εκφράζοντας, με τον δικό της τρόπο είναι η αλήθεια, την απόκοσμη κατάσταση που βίωσε τις τελευταίες εβδομάδες στη Νέα Υόρκη, την Γουχάν των ΗΠΑ.