Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Νέα καταγγελία σε βάρος του Μπέου – -Μετά τις απειλές τον σέρνει και στα δικαστήρια

Μετά τις απειλές του Αχιλλέα Μπέου εναντίον του δημοτικού συμβούλου της πολιτικής ομάδας “Λαϊκή Συσπείρωση” Κώστα Γαργάλα, χρησιμοποιώντας προσβλητικές εκφράσεις όπως “θα φας χαστούκια” και απειλώντας με βία κατά της θητείας του, ο δήμαρχος του Βόλου τον κατήγγειλε στη δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Γαργάλας είχε δέχτει μια επιθετική επίθεση, με χτύπημα στο πρόσωπο, από τον Βασίλη Ζαχείλα, δημοτικό σύμβουλο της κυβερνητικής πλειοψηφίας του Αχιλλέα Μπέου, για το οποίο νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο. Η Τοπική Επιτροπή του ΚΚΕ στη Μαγνησία κατήγγειλε τις ενέργειες του Μπέου ως μια οργανωμένη προσπάθεια να τρομοκρατήσει και να μηνύσει τους αγωνιστές.

Στην ανακοίνωσή της, η Τοπική Επιτροπή ανέφερε ότι ο Κώστας Γαργάλας είχε υποστεί ανεπρόκοπη και μαφιόζικη επίθεση με ισχυρό χτύπημα στο πρόσωπο από τον Βασίλη Ζαχείλα, δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας της παράταξης του Αχ. Μπέου. Χαρακτηριστικά, είχαν προηγηθεί χυδαίες ύβρεις και απειλές από τον Αχ. Μπέο προς τον Κ. Γαργάλα, όπως “Εσύ θα φας χαστούκια”, ενώ μετά την επίθεση ακολούθησαν απειλές όπως “Βάλε μυαλό εσύ” προς τον Κ. Γαργάλα, καθώς και “Εσύ θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία σου”.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, πολίτες του Βόλου ζήτησαν να συζητηθεί η βίαιη επίθεση κατά του κ. Γαργάλα, και παρόλο που η συνεδρίαση δεν διακόπηκε, ο Αχ. Μπέος προσπάθησε να τρομοκρατήσει αυτούς που συμπαραστάθηκαν στον Κ. Γαργάλα, καλώντας την αστυνομία και υποβάλλοντας μήνυση κατά δύο ακόμα συναγωνιστών του αργότερα.

Η συμπεριφορά αυτή του δημάρχου του Βόλου τον καθιστά υπεύθυνο για την επίθεση κατά του Κ. Γαργάλα. Η οργανωμένη «βιομηχανία» μηνύσεων και οι ενέργειες τρομοκράτησης των αγωνιστών δεν θα καταφέρουν να καταστήσουν απόψεων τον Κ. Γαργάλα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Στιγμές αγωνίας σε πτήση με Boeing 777-Βίντεο από τη στιγμή που η ουρά του τρίβεται στο έδαφος

Πρόκειται για πτήση της Latam με προορισμό το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με σημείο απογείωσης το Μιλάνο.

Οι κορυφαίες πηγές πρωτεΐνης για μια διατροφή χωρίς κρέας

Υπάρχουν πολλές φυτικές πηγές πρωτεΐνης που είναι εξαιρετικές για τη διατροφή.

Σοκαριστικό: Σώμα νεογέννητου κοριτσιού βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στη Βρετανία

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το πτώμα του βρέφους κατά την έρευνα σε ένα ακίνητο στην Taviton Street στο Camden.

Βραζιλία: Ξύλινος πάσσαλος «καρφώθηκε» στο κρανίο οικοδόμου

Οι εικόνες της αξονικής τομογραφίας δείχνουν το ξύλινο κομμάτι να έχει διαπεράσει 6 εκατοστά βάθος στο κρανίο.

Ενημερωτικό Δελτίο

«Στο σφυρί» για 20.000 ευρώ το σπίτι πρωταθλήτριας ΑμεΑ

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι βγήκε «στο σφυρί» το σπίτι της πρωταθλήτριας ΑμεΑ, Διονυσίας Τσακίρη, στην Ελευσίνα. Fund εξαγόρασε το χρέος της και προχώρησε στον πλειστηριασμό του ακινήτου, το οποίο περιήλθε στην κατοχή κατασκευαστικής εταιρείας.

Κρήτη: Καλοκαιρινός εφιάλτης – Οι δήμοι ζητούν να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Καλοκαιρινός εφιάλτης η λειψυδρία για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου στην Κρήτη, κάτι που αποτυπώνεται με τα διαδοχικά αιτήματα των Δήμων  για την κήρυξή τους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με τη Μεσσαρά να βρίσκεται κυριολεκτικά στο μάτι του κυκλώνα.

Καρκίνος του δέρματος: Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος στην Αθήνα

Ο καρκίνος του δέρματος αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες μορφές καρκίνου παγκοσμίως, γι'αυτό αποτελεί ζωτική σημασία η διάγνωση του.

Σέρρες: Νεαρός απειλεί και επιτίθεται σε εργάτες καθαριότητας

Ο νεαρός εξοργίστηκε και χτύπησε το μηχάνημα καθαριότητας με γροθιές, απειλώντας παράλληλα με μήνυση.