Αρχική Πολιτική ΝΔ: Οι δηλώσεις Πολάκη για τους εμβολιασμούς είναι «καθαρή κοροϊδία»

ΝΔ: Οι δηλώσεις Πολάκη για τους εμβολιασμούς είναι «καθαρή κοροϊδία»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την ώρα που ο Παύλος Πολάκης εμφανίζεται να ανησυχεί και για την εμβολιαστική προσπάθεια, ο ίδιος «παραμένει ανεμβολίαστος» και «διαδίδει κατά καιρούς διάφορες απίθανες αντιεπιστημονικές θεωρίες», κλείνοντας «το μάτι στους ανεμβολίαστους» καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ κάνοντας λόγω για «καθαρή κοροϊδία».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει πως ακολουθεί τα ίχνη του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος «από τη μια μιλάει υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και από την άλλη καταγγέλλει την κυβέρνηση για βούρδουλα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Το είδαμε κι αυτό! Τον κ. Πολάκη που έχει ταυτιστεί με τον χυδαίο λόγο, το μίσος ακόμη και με εκκλήσεις για προπηλακισμό πολιτών στη μέση του δρόμου, να καταγγέλλει τον διχασμό! Ο φίλος και συνεργάτης του πιο διχαστικού πολιτικού της μεταπολίτευσης, του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας μιλούν λες και οι πολίτες τους μαθαίνουν τώρα.

Ο κ. Πολάκης μάλιστα εμφανίζεται να ανησυχεί και για την εμβολιαστική προσπάθεια. Κι αυτό τη στιγμή που ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει, παραμένει ανεμβολίαστος και διαδίδει κατά καιρούς διάφορες απίθανες αντιεπιστημονικές θεωρίες. Τώρα κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές με πρόσχημα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, όπως κι ο κ. Τσίπρας που από τη μια μιλάει υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και από την άλλη καταγγέλλει την κυβέρνηση για “βούρδουλα”.

Θα μιλούσαμε για τρικυμία αν δεν επρόκειτο για καθαρή κοροϊδία, όσων έχουν μείνει να τους ακούνε».