Η Νατάσα Εξηνταβελώνη έδωσε συνέντευξη σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε πράγματα που συμβαίνουν και αφορούν την προσωπική της ζωή, τα οποία την ενοχλούν όταν παραβιάζονται.
«Την κρατώ τη ζωή μου ιδιωτική. Πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω, τα αφήνω στην άκρη. Θα βγω όπου θέλω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν εσύ στο διπλανό τραπέζι με φωτογραφήσεις, θα είναι καλό να μην το δω γιατί αλλιώς θα γίνει χαμός και θα έρθω να σου μιλήσω. Είναι παραβιαστικό. Έχει συμβεί σε δύσκολες φάσεις για εμένα», είπε η Νατάσα Εξηνταβελώνη.
Και συνέχισε: «Το λιγότερο που θα πω είναι ότι είναι άκομψο. Είναι λάθος, μην το κάνετε αν είστε άνθρωποι που τραβάτε φωτογραφίες. Δεν είναι σωστό, αλλά και να το αναπαράγει ένα μέσο το βρίσκω απαίσιο. Ό,τι δεν μπορώ να ελέγξω, δεν με επηρεάζει. Γράφονται διάφορα πράγματα, πάρα πολλά αυτά δεν ισχύουν και γελάω κι άλλα σε εκνευρίζουν. Μπορεί να μην τα έχω με τον άλλον. Μπορεί να βγαίνω ραντεβού ή να βγαίνω κρυφά ραντεβού ή να μην ξέρω αν τα έχω. Γενικά, ό,τι θέλει ο καθένας παιδιά!”».