Το απόγευμα της Κυριακής ήταν η τελευταία εκπομπή για το “Καλύτερα Δε γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς και την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Δημήτρη Πανόπουλο, εφόσον δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα της παρουσιάστριας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

“Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή για το season 6 του “Καλύτερα δε γίνεται” και θα υπάρξουν κάποιοι… αποχαιρετισμοί. Είναι αλήθεια αυτό… Δυο από τα μέλη της μπάντας μας ετοιμάζονται για σόλο καριέρα. Αλλά, θέλω να πω ως μαέστρος αυτής της μπάντας, ότι κάθε σωστός μαέστρος οφείλει με αγάπη να αγκαλιάζει τα μέλη του, να τα φυλάει, να τα αγκαλιάζει σφιχτά και να τους εύχεται καλή επιτυχία. Αυτό ακριβώς θα κάνω όταν έρθει η στιγμή. Όχι ακόμα, έχουμε και τρεις ώρες μπροστά μας, αγαπημένε μου Δημήτρη και αγαπημένη μου Εβελίνα. Ξέρετε ότι θα σας αγαπώ μέχρι το τέλος του κόσμου. Αυτά δεν αλλάζουν και ούτε χαλάνε οι φιλίες για μια εκπομπή”.

“Στις 21 Σεπτεμβρίου, πρώτα ο Θεός θα είμαστε εδώ να το αποδείξουμε, με δύο νέα μέλη στην παρέα που ελπίζουμε να τα καλοδεχτείτε και να τα αγαπήσετε όσο αγαπάτε όλους εμάς”.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις