Αρχική Δήμοι Ν. Προποντίδα: Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης εθελοντών αιμοδοτών και εθελοντών μυελού των...

Ν. Προποντίδα: Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης εθελοντών αιμοδοτών και εθελοντών μυελού των οστών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η αξία της αιμοδοσίας ως κορυφαία μορφή εθελοντισμού και τα οφέλη για τον ίδιο τον αιμοδότη και την κοινωνία, αναδείχθηκε στην ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποιήσης εθελοντών αιμοδοτών και εθελοντών μυελού των οστών, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Παράλληλα στη διάρκεια της, εκπρόσωπος της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”, ενημέρωσε σχετικά με τη σημασία της ύπαρξης εθελοντών δοτών και τη μεταμόσχευση μυελού των οστών που χρειάζεται ένας συνάνθρωπός μας.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Νέας Προποντίδας, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, το ΚΕΠ Υγείας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ν. Προποντίδας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών.

Μάλιστα την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου από τις 9.30 έως τις 13.00, θα πραγματοποιηθεί  Εθελοντική Αιμοδοσία, στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, στη διάρκεια της οποίας θα λαμβάνονται και δείγματα εθελοντών μυελού των οστών.