Αρχική Πολιτική Ν.Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση πρέπει να δημιουργήσει πολλαπλάσια σημεία που θα παρέχουν δωρεάν...

Ν.Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση πρέπει να δημιουργήσει πολλαπλάσια σημεία που θα παρέχουν δωρεάν μοριακά και rapid test

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το κέντρο Υγείας επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκε το εμβολιαστικό κέντρο στο κέντρο υγείας επί της Αλεξάνδρας και συνομίλησε με προσωπικό και πολίτες.

Δήλωση Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, μετά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Λ. Αλεξάνδρας

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει φέρει δεκάδες χιλιάδες κρούσματα καθημερινά, οδηγώντας πάρα πολλούς συμπολίτες μας στην ανάγκη να κάνουν διαγνωστικούς ελέγχους. Γι’ αυτό πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να δημιουργήσει πολλαπλάσια σημεία που θα παρέχουν δωρεάν μοριακά και rapid test, ώστε να αποφύγουν οι πολίτες την ταλαιπωρία με τις μεγάλες ουρές και να έχουμε γρηγορότερη ιχνηλάτηση.

Όσον αφορά την πρωτοβάθμια περίθαλψη, υπάρχουν οι δομές του ΕΣΥ, η δημιουργία των οποίων αποτέλεσε επιλογή της παράταξής μας στο παρελθόν. Τις δομές αυτές θα πρέπει η κυβέρνηση να τις στηρίξει στρατηγικά και όχι συγκυριακά, με μόνιμο προσωπικό και περισσότερο σύγχρονο εξοπλισμό.

Αν αυτά είχαν γίνει από την αρχή της πανδημίας, οι πολίτες θα είχαν καλύτερες υπηρεσίες, τα δημόσια νοσοκομεία θα δέχονταν λιγότερη πίεση και θα κάναμε μια πιο ορθολογική διαχείριση της πανδημίας. Έστω και τώρα, αυτές οι προτεραιότητες πρέπει να γίνουν επιλογή της κυβέρνησης, κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.