Αρχική Ελλάδα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή – Τι αναφέρει ο...

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή – Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Aυλαία έπεσε χθες στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράους στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να του επιβάλει ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 11 χρόνια και 6 μήνες, με χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

Για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Καρολάιν, τονίζοντας πως «πραγματικά ήταν μια συγκλονιστική υπόθεση».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, «υπεβλήθη η εσχάτη των ποινών τόσο για την ανθρωποκτονία όσο και για τη θανάτωση του ζώου, πιστεύω όμως ότι ήταν μια δίκαιη απόφαση. Η προσωπικότητα του κατηγορουμένου οδήγησε το δικαστήριο σε μονόδρομο. Νόμιζε ότι θα συνεχίσει το θέατρο, το δικαστήριο όμως δεν είναι κοινή γνώμη».

Περιγράφοντας τον κατηγορούμενο την ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης του δικαστηρίου, είπε ότι ήταν ατάραχος και παγερός. «Μηδέν αντιδράσεις».

Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή o Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Αν η απόφαση παραμείνει και στο Εφετείο, καθώς προφανώς θα ασκήσει έφεση, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μείνει μέσα στη φυλακή περίπου 19 χρόνια. Υπολογίζονται, συγκεκριμένα, 16 χρόνια τα ισόβια συν τα 3/5 από τις ποινές καθείρξεως των 11,5 ετών.

Ο κατηγορούμενος το μόνο που ζήτησε ήταν να δει τη μικρή Λυδία όταν αποφυλακιστεί, ωστόσο όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, «θα φροντίσουμε να μη συμβεί αυτό».

Οι ψυχίατροι, μάλιστα, λένε πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι μια ολέθρια συνάντηση.