Αρχική Δήμοι Μπακογιάννης για βανδαλισμούς: Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν

Μπακογιάννης για βανδαλισμούς: Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης η αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν την προηγούμενη μέρα άγνωστοι στις ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περίπατου που βρίσκονται εγκατεστημένες στην οδό Πανεπιστημίου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι αντιγκράφιτι ζαρντινιέρες καθαρίστηκαν από τα συνεργεία του Δήμου κατά την διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα σήμερα να μην υπάρχουν ούτε στιχάκια, ούτε αντιξουσιαστικά μηνύματά.

Μήνυμα έστειλε μέσω του facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για τους βανδαλισμους στον Μεγάλο Περίπατο.

Η ανάρτηση του στο Facebook:

“Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη «επαναστατική» πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου. Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα. Υ.Γ. Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν.”

Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη «επαναστατική» πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου. Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα. Υ.Γ. Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν.

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Dienstag, 7. Juli 2020