Αρχική Ελλάδα Μπαίνει ο στρατός στην Αττική Οδό για να απεγκλωβίσει χιλιάδες οδηγούς! (ΦΩΤΟ)

Μπαίνει ο στρατός στην Αττική Οδό για να απεγκλωβίσει χιλιάδες οδηγούς! (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "ΕΛΠΙΣ" / ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Πριν από λίγα λεπτά αποφασίστηκε η ανάπτυξη τμημάτων του Στρατού Ξηράς για τον απεγκλωβισμό των οδηγών που βρίσκονται ακινητοποιημένοι από τις πρωινές ώρες στην Αττική Οδό. Ειδικότερα προσωπικό και μέσα του Στρατού Ξηράς θα επιχειρήσουν σε έξι σημεία για τον απεγκλωβισμό των οδηγών.

Αττική Οδός: Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία
Σε ανακοίνωσή της, η Αττική Οδός ζητά συγγνώμη από τους οδηγούς και δηλώνει ότι αποκλειστικό μέλημά της είναι ο απεγκλωβισμός τους.

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό  και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού, η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ “ΕΛΠΙΣ” / ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ “ΕΛΠΙΣ” / ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)