Αρχική Ελλάδα Μητσοτάκης στην Κρήτη: Μπαίνουν τα «θεμέλια» του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι

Μητσοτάκης στην Κρήτη: Μπαίνουν τα «θεμέλια» του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο πρωθυπουργός έφτασε  στο Καστέλι  και επιθεώρησε τις μακέτες για το νέο αεροδρόμιο που βρίσκονταν στον χώρο

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Καστέλι όπου και πραγματοποιείται η τελετή θεμελίωσης του νέου διεθνούς αεροδρομίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και θερμές χειραψίες από το πλήθος κόσμου που βρισκόταν στην εκδήλωση.

Ο ίδιος, λίγο πριν μπει στην αίθουσα της εκδήλωσης επιθεώρησε τις μακέτες για το νέο αεροδρόμιο που βρίσκονταν στον χώρο.
Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού θα αφορούν την δανειακή σύμβαση που σύναψε το ελληνικό κράτος με την τράπεζα ως προς το μεγάλο αυτό έργο που αναμένεται να δώσει πνοή στον τόπο ενώ παράλληλα θα μιλήσει και για το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο πρωθυπουργός για να προχωρήσει στις επίσημες ανακοινώσεις του τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Περιστέρης ο οποίος μίλησε για την συμφωνία που έχει υπογραφεί αλλά και το όραμα της εταιρίας για το συγκεκριμένο έργο.

Παράλληλα, στην αρχή του εργοταξίου βρίσκονται παρατεταγμένες οι μπουλντόζες που περιμένουν το «σήμα» του πρωθυπουργού για να ξεκινήσουν κι επίσημα οι εργασίες.

Στο χώρο όπου γίνεται η εκδήλωση βρίσκονται εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων – μεταξύ αυτών ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και βουλευτές του τόπου.

Πηγή: Cretapost