Αρχική Δήμοι Μητρώο εθελοντών δημιουργεί ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Μητρώο εθελοντών δημιουργεί ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μητρώο εθελοντών, οι οποίοι θα προσφέρουν στους τομείς πολιτικής προστασίας, κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης, πολιτισμού και αθλητισμού, προστασίας περιβάλλοντος και υποδομών της πόλης, δημιουργεί ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας.

Ιδιαίτερα  την παρούσα στιγμή, όπως τονίζει χαρακτηριστικά που χρειάζεται πιο πολύ από κάθε άλλη φορά η βοήθεια όλων για  προσφορά στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

«Τώρα, δίνουμε ξεχωριστό βάρος  στην κοινωνική φροντίδα  για ανθρώπους που δεν μπορούν να μετακινηθούν και δεν έχουν βοήθεια να κάνουν τις δουλειές τους, που είναι κατά βάση μόνοι τους και ηλικιωμένοι και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ή θέλουν κάποια συμβουλή ή ψυχολογική στήριξη», προσθέτει.

Ήδη: Λειτουργεί το πρόγραμμα  «Βοήθεια στο σπίτι», του συσσιτίου και του κοινωνικού παντοπωλείου και έχει  συσταθεί  υπηρεσία τηλεφωνικής υποδοχής και έχει τεθεί σε λειτουργία ο πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός «15969», με τον οποίο οι πολίτες μπορούν να καλούν  το δήμο και να δίνουν  τα αιτήματά τους, αποφεύγοντας κάθε περιττή μετακίνηση.

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΝΑΓΚΗ.

( Πληροφορίες  γραφείο δημάρχου: 2132019365/366 ή στο e–mail: grdim@agiavarvara.gr).