Αρχική Ελλάδα Μητέρα Καρολάιν: Μου πήρε το παιδί, εάν χάσω και το εγγόνι, θα...

Μητέρα Καρολάιν: Μου πήρε το παιδί, εάν χάσω και το εγγόνι, θα είναι η χαριστική βολή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα», δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολάιν μέσω του δικηγόρου της, Θανάση Χαρμάνη.

Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά η γονείς της Καρολάιν θα διεκδικήσουν την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού της.

Μάλιστα, ο δικηγόρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», δήλωσε πως το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος είναι απολύτως κατάλληλο για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Ο κ. Χαρμάνης έκανε γνωστό ότι οι δύο οικογένειες έχουν μεταξύ τους επικοινωνία για το παιδί και ότι υπάρχει διάθεση συναίνεσης αλλά εάν τελικά δεν καταλήξουν σε κάποια συναινετική λύση, θα κατατεθεί, από πλευράς της οικογένειας της Καρολάιν, αίτημα για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στη γιαγιά.

«Καταλαβαίνετε ότι το εγγόνι αυτό θα είναι μια παρηγοριά για εκείνους» τόνισε και πρόσθεσε: «Ο καιρός περνάει, το παιδί αυτό κάποια στιγμή θα αρχίσει να ζητά απαντήσεις και τότε θα χρειαστούμε και τη βοήθεια ειδικών για να μπορέσει να επανέλθει και να ισορροπήσει ψυχικά».

Ο κ. Χαρμάνης σχολίασε και τα περί επιθετικής συμπεριφοράς που προκλητικά ανέφερε στο απολογητικό του σημείωμα ο συζυγοκτόνος, προσπαθώντας να επιρρίψει ευθύνες και στην άτυχη Καρολάιν, της οποίας, με τα ίδια του τα χέρια, στέρησε τη ζωή. «Φυσικά ο κατηγορούμενος μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε νομίζει ότι τον βοηθά, αλλά οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το παρελθόν και για το εάν υπήρχαν προστριβές μεταξύ τους, δεν μπορεί να τον βοηθήσει», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.