Αρχική Διεθνή Μετανάστες(; ) και ρεπόρτερ “δέχονται πυρά” γελώντας και μετά όλοι μαζί φωνάζουν...

Μετανάστες(; ) και ρεπόρτερ “δέχονται πυρά” γελώντας και μετά όλοι μαζί φωνάζουν “Ζήτω η Τουρκία..” (Βιντεο)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οργιώδης είναι η προπαγάνδα των Τούρκων στα ΜΜΕ που προσπαθούν να πείσουν τόσο το κοινό της Τουρκίας όσο και τη διεθνή κοινότητα πως στον Έβρο η Ελλάδα πυροβολεί και ξυλοκοπεί μετανάστες. Τα βίντεο ωστόσο δείχνουν την κωμική πραγματικότητα…

Όπως παρουσιάζει ο ΑΝΤ1, τα σκήπτρα κρατάει το κρατικό κανάλι της Τουρκίας, TRT, που στην αγγλόφωνη πλατφόρμα δημοσιεύει βίντεο στο οποίο δείχνει δήθεν ταλαίπωρους μετανάστες να έχουν επιστρέψει στη χώρα από την Ελλάδα έχοντας ξυλοκοπηθεί και να είναι χωρίς ρούχα.

Τα ντοκουμέντα όμως, δείχνουν τους ίδιους μετανάστες λίγα λεπτά μετά να φορούν τα ρούχα τους και να κρατούν ακόμη και τα κινητά τους. Ο δημοσιογράφος του TRT δε, δίνει ρεσιτάλ υποκριτικών ικανοτήτων αφού εμφανίζεται να πέφτει στο έδαφος ουρλιάζοντας πως οι Έλληνες ρίχνουν πυροβολισμούς προς πάσα κατεύθυνση.

Το κωμικοτραγικό, όμως, είναι πως μαζί του πέφτουν στο έδαφος και μετανάστες, δήθεν για να προστατευθούν, οι οποίοι ωστόσο χασκογελούν, φανερώνοντας το σκηνοθετημένο του πράγματος…

Την ίδια ώρα, στα social media ανέβασαν το μετά της ζωντανής σύνδεσης όπου τα άτομα αυτά πανηγυρίζουν φωνάζοντας «ζήτω η Τουρκία».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο ΕΔΩ